brown baby brown

Vandaag het nieuwe zwart en dat is bruin. Bruin vind ik een beetje een ondergewaardeerde kleur op fashion gebied. Veel vrouwen staan er erg mooi mee, en speciaal de blonde types, naar mijn mening. Bruin staat zachter dan zwart en zeker zo apart. En dat rijmt ook nog haha! Deze jurk van Castelijn heeft een mooie lengte en een pittige snit en staat bijzonder mooi met laarzen eronder. Deze snakeboots kocht ik op Tenerife en zijn handgemaakt. In deze zaak kon ik als fashionista en schoenen fetishist wel mijn hart ophalen moet ik jullie zeggen! Één van de redenen om nog eens terug te gaan naar dit prachtige eiland! Deze enkellengte dresses moeten overigens wel goed gestyled worden. Kies dus voor stoere lange laarzen, of korte of lange westernboots, Top dag girls!!🥰🥰🥰

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s