outlander

Vandaag Fetish…going to the highlands! Ik draag weer een aparte dress van Smaak en van dit geweldige label, in zwart met ruiten aan de onderkant. De details zijn weer top! De grote theatrale zwarte tas is erop gestikt met een overdwars fluwelen rood lint. Zo wordt er optisch een omhangtas gesuggereerd. Dit jurkje is weer een mix van verschillende stoffen en aparte details, iets waar Fetish een grootmeester in is. Ik draag hier graag zwarte overknee laarzen onder en een dunne panty. Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s