purple start

Allereerst wil ik mijn trouwe volgers een goed en fashionable 2020 wensen! We starten dit jaar met de colour purple. Ik draag een set van Smaak en van Harper&Yve in deze fantastische kleur. Ik moet bekennen dat deze set al een geruime tijd in mijn eigen kast hangt. De rok is ook leuk afzonderlijk te dragen met een dikke trui erop, zoals ik al eerder getoond heb. Rokken met ruches altijd stoer stylen met westernboots eronder, is mijn advies! Top dag girls!!🏋🏽🤸🏻‍♀️🔥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s