lingo green

Vandaag green again! Ik draag hier een setje van Smaak en van Mademoiselle Yéyé. De print vind ik persoonlijk een beetje psychedelisch en het groen is zoo mooi! De heuptas met studs in zwart met zilver is top en staat er geweldig bij. Jullie hebben geluk, want deze set is ook nog in de sale. De roklengte is top en de snit van de rok is ook erg goed voor vrouwen met een beetje hips…top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s