ruiten broekie

Vandaag weer een broek met blouse setje in de dresscode casual chic. Ik draag een geruite broek met bindstrik van Fetish met daarop een rose/ paars ultra vrouwelijk bloesje van Harper&Yve. De western boots staan er top onder en maken de outfit nog nét wat stoerder. Het bloesje met ruches aan de schouders en gemaakt van een voile stofje, staat leuk bij de stoere broek en de western laarsjes. Westernlook 2.O wat mij betreft. De tassen van Pinnedbyk en Fetish komen overigens ook van Smaak en alle lederen tassen zijn deze week ook nog eens te verkrijgen met 20 procent korting! Top dag girls!!🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s