oranje boven

Oranje vind je ik persoonlijk ook een erg ondergewaardeerde kleur! Voor de meeste mensen enkel voorbehouden voor onze nationale feestdag, maar voor mij gewoon een geweldig mooie fashion kleur. Deze trui is van Yaya woman en ik mix hem met een rokje uit travelstof van Studio Anneloes. Het rokje is donkerblauw en voorzien van een brede en hoge tailleband, wat mij betreft een top fitting. Studio Anneloes is gemaakt voor de Hollandse vrouw, mét rondere vormen. Ze maken nu ook leuke jurken en rokken en de broeken en broekpakken plus jumpsuits blijven altijd top. Dit label en deze outfit komen weer van Castelijn uit Beek. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s