stippen vrouw

De maxidress blijft nog wel even en deze stippendress van Studio Anneloes is great! De travelstof is uiteraard kreukvrij en erg comfortabel. De jurk is donkerblauw met lichtblauwe polkadots en de brede bindceintuur in de taille maakt deze jurk extra vrouwelijk. Studio Anneloes is een Nederlands merk en je mag er vrouwelijke vormen voor hebben. De dress is te koop bij Castelijn in Beek. Top dag girls!!💋💋💋

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s