robe manteau

Vandaag een nieuwe topper van Smaak, de ruiten robe manteau. Draag deze mode klassieker met overknee laarzen en een simpele top eronder. De lederen tas is ook van Smaak en handgemaakt en van Fetish. Deze tassen zijn net zo bijzonder als de kleding van dit label. De iets kleinere vrouwen kunnen de dress ook leuk dragen met sneakers of Dr. Martens schoenen eronder. Zo stijl je de outfit sportiever. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s