een gele goede morgen

Geel is top! Vandaag een knalgele trui met spannende gestreepte blouse eronder, van Someday en van Castelijn. Daaronder een basis top broekje van Studio Anneloes, een van mijn persoonlijke favoriete broekenmerken. De pasvorm is subliem en de travel quality is heerlijk. Leuk met die strikband als ceintuur. Dit merk maakt ook superleuke bloesjes en jurken op dit moment en je kunt ze allemaal kopen bij Castelijn. Vandaag draag ik even heels eronder, lekker ladylike! Top dag girls!!👄👄👄

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s