rose zaterdag 1.0

Vandaag is mijn outfit flamingo inspired! Durf te knallen met kleur, want alle warme kleuren matchen. Deze rok van Smaak blijft één van mijn absolute favorietjes en jullie zien vast wel waarom. De print met “a touch of batik”, de asymmetrische vormgeving en de plissé en deze mix all together, makes it even better! Erop draag ik heel gedurfd een satijnen blouse in shocking pink. De snake laarzen uit mijn privé collectie maken deze extravagante stijl compleet. De hele outfit komt uiteraard weer van Smaak uit Geleen. En daar is ook nog een top sale, wat wil je nog meer. Fijne dag fashionista’s!!💕💕💕

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s