panterproof

De panterprint blijven we ook nog wel even zien en deze maxirok van Sisterspoint is hier een mooi voorbeeld van. Erop draag ik een lekker warm kort gemêleerd vestje van hetzelfde label. Ik stijl dit soort lange rokken graag met een theatraal heuptasje en deze groene versie uit Parijs is top, en ook de overdwars olijfgroene versie van Pinnedbyk. Lange laarzen onder langere rokken vind ik ook erg stoer staan en mijn eigen snakelaarzen uit Spanje combineer ik bijna overal onder. De lange rok met trui of vest is altijd een goed idee.. en bovendien vrouwelijk en toch lekker warm. De hele set is weer van Smaak uit Geleen en nieuwe collectie. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s