maya de bij

Vandaag weer een top basisjurkje van Studio Anneloes in de travel stof. Leuk te mixen met een blouse zoals deze en een trui. Er kan ook een pantertruitje onder gedragen worden, of een truitje in een andere felle kleur. De snakelaarzen staan er weer geweldig onder, maar een sportieve schoen kan uiteraard ook. De hele outfit is weer van Castelijn uit Beek en de jurk heeft een top snit, ook voor iets vollere girls! Top dag fashionista’s!!🙋🙋🙋

Castelijn, Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s