good old times ..

Deze broek is geïnspireerd op vervlogen tijden met hogere taille en pofeffect aan de onderkant. Een musthave for echte fashionista’s zou ik zeggen. De wijdere trui erop, of oversized blouse maakt het plaatje compleet. De wolwitte trui is heerlijk warm en ook een musthave voor in je kledingkast. De truien en broeken worden steeds wijder en de schouders gaan ook weer de breedte in. De schoudervullingen gaan zeker terugkomen. Zeker in de vorm van pofmouwen, maar ook als vulling. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Sevenmoons, Salmstaat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s