denim again …

Vandaag nog een dagje een denim setje en wel met dit geweldige bloesje in ruiten van Fetish. Eronder laarzen van ook éénvan mijn favoriete merken, namelijk Fabienne Chapot. Let weer op de bekende Fetish details bij de top en de denim. Zo wordt een jeansbroek outfit speciaal. Het tasje is ook van Smaak en uit Parijs. Het kleine tasje is van Chapot en de grijze broek komt uit de sale en is ook van Smaak. Grijs staat namelijk ook perfect onder dit speciale bloesje. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s