browny

Bruin is het nieuwe zwart voor mij en een erg ondergewaardeerde kleur. Veel vrouwen met een lichter huidtype staan veel mooier en zachter met deze kleur, dan met zwart. Dit pak van Fetish is weer een “Fetish topper” wat mij betreft. Let op de lederen rugbanden en de kekke sluiting aan de voorkant. Dit is een sportief pak voor durvers en niet voor voor stijve tutten… oeps! De stof is lekker dik maar toch soepel. De broek mag iets wijder hangen en zelf neem ik vaak dan ook graag een maatje meer, voor het vlotte effect. Onder het gilet draag ik een babyblauw katoenen coltruitje, voor het vlotte effect. Een witte blouse zou ook kunnen, maar staat wat deftiger. Draag wel een hak of westernboot met sportieve hak onder dit pak, dan staat de lengte van de broek ultra vrouwelijk. Top dag girls!!😎😎😎

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.d

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s