bruin met blauwe stippen

Vandaag weer eens een jumpsuit! Jullie weten waarschijnlijk al dat ik een groot fan van dit mode item ben, omdat dit door bijna alle leeftijden gedragen kan worden. Deze gestippelde versie van Msch is wel wat opvallender maar daarom helemaal “Ellen proof”!De basis is bruin en de stipjes zijn babyblue. Samen met Anne van Market Eight laat ik zien dat dit item door jonge maar ook door iets oudere girls gedragen kan worden. Ik stijl de jumpsuit met witte items, zoals de sneakers en omhangtas. Maar met de cowboyboots kan ook. Top zondag fashionista’s!!🙋🙋🙋

Market Eight, Markt 8 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s