pied de poule

Vandaag een klassieker, namelijk de pied de poule. Ik draag een top met bombastische mouwen en een bijpassende broek in deze klassieke ruit. Leuk met rode details, zoals het heuptasje uit Parijs en mijn eigen rode laarsjes. Ook mooi met sneakers eronder, voor de klassiekere styling. De top is ook leuk los te dragen uiteraard met een rode of zwarte broek, of rok. De hele set is van Sisters Point en komt weer van Smaak uit Geleen. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s