soul mama

Vandaag een top pakje in baby blue dat haar tijd voorruit was, van Sparkz en van Seven Moons. De stof is lekker comfortabel en de kleur en het minuscule ruitje zijn de bom! Let op de uitlopende theatrale mouwen en de wijde soulachtige broek. Ik draag er een natuurkleurige lederen shopper bij van Gelaen31 aan de overkant. Shoppers zijn nog steeds hot, stijlvol en bovendien erg practisch. Jullie hebben geluk want dit kekke pakje is ook nog in de sale. Top dag girls!!😻😻😻

Seven Moons, Salmstaat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s