denim day

Denim blijft ook één van mijn favorieten! Ik denk ook niet dat dit mode item ooit echt zal verdwijnen. Ik draag hier een zelf samengesteld denim pakje van Smaak en van Fetish, bestaande uit een koker rokje met leuke Fetish details en een bijpassend jasje, zonder mouwen. Eronder draag ik een panter truitje van Sisters Point. Deze set pimp ik met een stoer fluwelen heuptasje en mijn hoge western laarzen, in dezelfde kleur. Cognackleurige laarzen staan geweldig onder denim, maar ook onder heel veel andere kleuren. Top dag girls!!🙅‍♂️🙅‍♂️🙅‍♂️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s