baby blue

Vandaag baby blauw! Ik draag weer een top setje van Market Eight, bestaande uit een luchtig en warm blauw truitje en een legergroene ribfluwelen broek met stretch. Deze kleurenmix heb ik zelf bedacht en staat erg mooi. De flared broek is al een tijdje terug and “I love it”!Het ietwat saaie legergroen kunnen jullie mooi mixen met pastelkleuren, maar ook mooi met feloranje geel en rood. De ketting is uit mijn privé collectie en komt uit Maastricht. De schoenen met groene panterprint komen uit Gorinchem. Top dag girls, en laat jullie niet wegblazen!!❤️❤️❤️

Market Eight, Markt 8 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s