velvet after the storm

Stormachtig goed is deze nieuwe Fetish topper weer! The dress is olijfgroen met stippen aan één kant en gemaakt uit rijkelijk velvet. Let ook op de speciale mouwtjes en het theatrale kraagje. Fetish is een kei in aparte details en daarom vind ik deze jurk weer een absolute topper. Leuk met lange laarzen voor de grotere girls, maar ook super met korte laarsjes voor de kleinere dames. Er komen de komende weken weer veel nieuwe Fetish items binnen bij Smaak, dus blijf ons volgen! Top dag fashionista’s!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s