flared rib

De vintage trend uit vervlogen tijden, onder andere te zien bij grote jongens zoals Gucci, zet zich voort. Een goed voorbeeld hiervan is deze door mij weer samengestelde outfit van Market Eight. Ik draag een al eerder getoonde olijfgroene ribbroek, met daarop een offwhite sweater in blouson model, met opgestikte ruiten tasje. draag bij voorkeur westernboots of dikke sneakers onder dit soort broeken. Dat is mijn advies. Market Eight is trouwens een hippe store op de markt in Beek, vol met kekke mode, accesoires en je kunt er ook nog heerlijk lunchen. Top dag girls!!😍😍😍

Market Eight, Markt 8 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s