flowers in the morning

Vandaag weer eens bloemen en wel vertaald in een leuke dress van Seven Moons uit Geleen. De basis is blauw en de bloemen zwart dit keer. Leuk om nu te dragen met zwarte lange laarzen. Het heuptasje komt uit mijn privé collectie en is van Liebeskind. Dit soort jurken zijn ook leuk om door te dragen met blote benen later in het seizoen. De lengte is mooi en stijlvol. Weer stoer stylen is mijn advies, eventueel ook nog met een zwart coltruitje eronder. Top dag girls!!🌞🌞🌞

Seven Moons, Salmstaat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s