juweeltjes

Vandaag gaan we voor echte juweeltjes. De sieraden van Gelaen31 zijn deze titel echt wel waard. Het merk is Ania Haie en de coole items zijn er in zilver en goud. Op de eerste foto zien jullie een topper voor mij. De ultra dunne en lange ketting is eigenlijk de eenvoud zelve en daarom geniaal. Je trekt hem in een lus over je hoofd en kunt hem strakker of losser aan de nek dragen. Mooi op de blote huid maar ook over een trui of jurk, zoals jullie kunnen zien. De middelste ketting op foto twee is ook bijzonder, lekker kort en prachtig qua ontwerp. Natuurlijk hebben ze bij Gelean 31 ook ringen en armbanden van dit label, zeker de moeite om te gaan kijken. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Gelean 31 Salmstaat 17 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s