bloemen van anneloes

Studio Anneloes is een leuk merk en de travel collection wordt steeds leuker, vind ik zelf. Deze gebloemde top staat mooi op de broek van Studio Anneloes en het draagcomfort is ook nog eens top. Het strakkere bloesje heeft bovendien een geweldige pasvorm en staat ultra vrouwelijk. Er zijn nu ook jurken in dit stofje met gekke prints en leuke details. Je koopt dit alles bij Castelijn in Beek. Top dag ladys!!🥰🥰🥰

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s