fetish pink

Vandaag weer een leuk setje van Fetish, met een knipoog naar het voorjaar. De gebloemde broek is een beetje baggy en kan uiteraard ook al vroeger in het seizoen gedragen worden. Het shirt is voorzien van een gebloemd borstzakje, in dezelfde stof als de broek. Fetish is een merk met leuke details, maar dat wisten we al! Onder enkellange broeken draag ik het liefste een enkellaarsje. Dat staat sexy en lekker vrouwelijk. Deze week komen er bij Smaak weer heel veel leuke Fetish items binnen, dus volg ons! Zonnige dag girls!!😎😎😎

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Fetish pink 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s