denim bitch

De perfecte jeans is altijd een lange zoektocht voor iedere vrouw. Niet te laag, niet te smal en wel comfortabel en sexy please! Deze spijkerbroek van Castelijn en van het Nederlandse label Sandwich voldoet wat mij betreft aan alle eisen, althans voor de vrouwen met heupen en billen. Iets hoger vallend en niet te smal met een beetje stretch erin. Leuk te combineren met een kekke blouse zoals deze groen/ gele. Top dag girls!!💋💋💋

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s