poeder pastels

Vandaag weer eens tassen in de spotlights. De clutch moet iedere fashionista in haar kast hebben, zou ik zeggen. Deze clutches in mooi zacht leder van Gelaen31 zijn er in gave poederpastels. Lichtgrijs en zachtroze, combineren mooi bij zachtgeel en rose tinten, zoals jullie kunnen zien. Pastels kun je ook mooi mixen met niet pastel kleuren, zelfs mooi met zwart, voor een stoerdere touch. Bij Gelaen31 komen wekenlijks nieuwe hippe tassen en tasjes binnen voor echte fashionista’s. Top dag girls!!🧳🧳💕

Gelaen31, Salmstaat 17 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s