lange lies

Vandaag een warme set in voorjaarstinten. Vrolijk groen voor zowel het lange vest als de korte top. Eronder draag ik een denim culottes. Lange vesten kun je in het voorjaar ook leuk als jas dragen, over broeken en jurken. Let ook op de poffende mouwen want die zijn geweldig. De outfit komt weer van Smaak uit Geleen, waar aanstaande maandagavond een leuke shoppingnight voor ladys plaatsvindt, met veel nieuwe items. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s