platenbaas

Vandaag een ijzersterke post op international women’s day. Ik draag een top met plaatjes erop en een rok met pittige Fetish details. Eronder gebloemde laarzen met killerheels van Essentiel. De rok is stoer en bijzonder, zoals we dat van Fetish gewend zijn natuurlijk. Tule over een andere stof en de strik aan de voorkant, plus de sierband met opdruk aan één zijkant. Material girls comes back in een tijd van opgelegd ontspullen. Ik word er in ieder geval blij van en wens alle fashion powervrouwen een top dag!!😉😉😉

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s