denim monday

Vandaag nog eens de denim culottes van Sugarhill en van Smaak. Mooi met een bloesje erin gedragen, zoals jullie kunnen zien. Dit lipstick bloesje komt uit mijn eigen kast en is van vorig jaar, maar de geweldige Culottes, met een beetje stretch erin, is van deze collectie. Het rode ceintuurtje met bont maakt de outfit compleet en legt een extra accent op de taille. Zelf draag ik het liefste een lange laars met hak onder een culottes en deze snake exemplaren uit mijn privé collectie matchen er prerfect bij. Top dag girls!!💄💄💄

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s