fluor color blocking

Fluor gaat dit voorjaar een ongekende comeback maken! Ik draag hier een zelf samengestelde set van Castelijn uit Beek. De broek is onderdeel van een eerder getoond pak, van hun nieuwe merk Opus. De trui in fluor rose is van Studio Anneloes, die ook steeds meer hippe items produceren. Eronder kies ik heel gewaagd voor een lime kleurige blouse, die ik er heel eigenwijs onderuit laat piepen. Hier horen sneakers onder, voor de sportieve touch. De gekleurde sneaker blijft ook nog en deze sneakers komen weer uit mijn privé collectie. Top dag fashionista’s!!🦩🦩🦩

Castelijn Fashion and Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s