hemdjurk

Vandaag weer een Fetish toppertje en nieuw bij Smaak. Deze hemd dress is weer bijzonder. Het frisse rood met witte streepje, de open schouder aan één kant en de meerdere verschillende stoffen die er verwerkt zijn. Let ook op het strikje in rood en het ingezette bloemetjes stof. Hier draag ik deze dress met laarzen eronder als jurk, maar met een broek eronder als tuniek zou ook leuk zijn. Bij Smaak komen wekenlijks nieuwe Fetish items binnen. Top dag girls!!💋💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s