denim sunday

Vandaag weer een bijzondere denim dress van Fetish en van Smaak. De speciale vormgeving en het gebruik van verschillende soorten jeansstof maken deze jurk weer bijzonder. Leuk met lange laarzen, maar ook top met een stoere schoen of hak. Deze gebloemde laarzen komen uit mijn privé collectie en zijn van Essentiel. Denim items blijven altijd leuk en de kleur blauw staat veel vrouwen goed. Top dag girls!!🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s