pakkie

Vandaag weer een pak van Castelijn in een donkere kleur, met een aparte strepen erop. Heerlijk dat travelstof en lekker vlot bovendien. Ik draag er een lime kleurige blouse onder met gekke manchetten. Eronder een kekke sneaker uit mijn privé collectie, met vrolijke kleuren. Je wordt er mee doodgegooid met sneakers dit voorjaar, in vele verschillende uitvoeringen. Lekker vlot onder een net pakkie! Castelijn heeft dit voorjaar veel verschillende pakken voor echte powerladys. Pakkie maar an zou ik zeggen! Top dag girls!!😍😍😍

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s