barok

Vandaag een bijzonder setje van Fetish en natuurlijk van Smaak. Deze barokke zomerjas vind ik wel heel erg apart. Eronder draag ik een enkellange zwarte broek en een kek roomwit shirt, met lace opdruk. De top is van een mooie dikkere kwaliteit en heeft lange mouwen, dus ook ideal om nu al te dragen. Ik draag heels om de outfit extra op te spicen. Een rode sneaker kan uiteraard ook, voor de sportievere styling. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s