fetish girl

Vandaag weer een topper van Smaak en van Fetish. Ik draag een dress met een tricot, beige bovenkant en een groen, katoenen onderkant. Let op de aparte vormgeving en de kekke details, zoals het driekleurig lintje op de jurk. Leuk met dunne pantys en enkellaarsjes en later met blote benen. De Fetish toppers blijven maar binnenkomen en kunnen gepast worden bij Smaak, maar we sturen nu ook kosteloos op! Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s