bananarama

Vandaag weer een vrolijk voorjaarsjurkje van Smaak, met bananen erop. Als hier niet de zon van gaat schijnen!! We dragen er westernboots of sneakers onder en de lengte van de jurk is top. Door de lange mouwen kunnen we deze dress al gauw dragen. Gekke prints blijven we zien dit voorjaar en deze zomer en daar worden we zeker blij van. Smaak blijft trouwens gewoon open en jullie kunnen alle geposte items ook bestellen en wij sturen die dan kosteloos voor jullie op. Top dag girls!!😀😀😀

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s