kleurige boel

Vandaag een kleurrijk en vrolijk setje van Smaak, want zoals Gaby al gezegd heeft, we gaan door met het posten van mooie outfits, die jullie via een pb. aan Smaak kunnen bestellen.Vandaag draag ik een gestreept, asymmetrisch rokje met bijpassende top, van Compania. Eroverheen draag ik een kort jasje met studs in een mooi rose kleurtje. Leuk nu nog te dragen met mijn overknee laarzen eronder. Later in het seizoen ook leuk te dragen met blote benen en zonder jasje eroverheen. Geniet van het zonnetje dames en take care allemaal…tot morgen! ❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s