sjieke jeans

Vandaag weer een top setje van Smaak uit Geleen. Vandaag een mix met denim. Een jeansbroek vind ik alleen ok mits er een feestje gemaakt wordt, van de hele outfit. Hier draag ik een apart denim van Fetish, met een goudkleurige blazer van een pak van Harper&Yve. Eronder een sweet rose truitje, dat ik opleuk met een los goudkleurig kraagje, van Pinnedbyk. Om de outfit nog iets spannender te maken draag ik er paarse laarsjes onder van Geox. Zo ontstaat er een casual outfit met een gekleed tintje, vlot en chic tegelijkertijd. Top dag girls!!🙋🙋🙋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s