fruitschaal

We gaan ons omringen met fruit deze tijd. Eet het en draag het, is mijn advies! Deze topdress met vrolijke print is weer van Smaak en van het merk Sugarhill, dat bekend staat om zijn goede pasvorm. Leuke lengte weer en stoer gestyled met mijn western boots. Er komen nu steeds meer vrolijke items binnen bij Smaak en op dinsdag ben ik er zelf en kunnen jullie een personal shop afspraak maken. Natuurlijk sturen we ook items op. Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s