knalbroek

Vandaag weer een leuke set, die ik voor jullie samengesteld heb, van Castelijn uit Beek. Deze zaak opent vandaag trouwens weer haar deuren met natuurlijk alle spelregels vandien. De broek in knalblauw is weer een lekker broekie met een optimaal draagcomfort, dus ideaal voor in huis ook nu! Het gekledere jasje van Summum is top op de casual broek en ideaal als je even naar buiten gaat. Zoals ik al eerder gezegd heb, moeten we juist nu een feestje van onszelf maken. Het weer werkt lekker mee en de winkels hangen vol met leuke en vrolijke nieuwe collectie. Ik draag nog een gestreepte top van Sandwich onder het jasje en later in een van mijn volgende blogberichten, zal ik jullie laten zien dat de blazer onderdeel is van een geweldig wit pak. De stoere laarsjes komen trouwens ook uit Beek. Top dag girls!!🙋🙋🙋

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s