zwart met een vrolijk randje

Vandaag weer een top dress van Smaak en van Fetish, in “Fetish” black …. maar wel met een rode fluwelen randje. Let ook op de witte sierbiesjes her en der. Dat zijn weer de typische Fetish details waar de fans zo dol op zijn! Onder de jurk draag ik laarzen uit mijn privé collectie. Deze gebloemde toppers van Essentiel komen uit mijn privé collectie, evenals het witte omhangtasje. Zelf draag ik ook wel zwart, maar omdat ik niet een zwart meisje ben, pimp ik het altijd met kleurtjes. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s