flowers and dots

Op deze zonnige dag een vrolijk jurkje van Smaak. De dress is voorzien van stippen en bloemen in een aparte driekleur. Het is een klassieker natuurlijk deze wrapdress, maar staat altijd ultra vrouwelijk. De lengte is ook ok en deze jurk is ook leuk te combineren met een kort jasje en sneakers. Het wordt fantastisch weer dit weekend en vanaf dinsdag kunnen jullie ook weer de nieuwe sprankelende voorjaarscollectie bij Smaak zelf komen bekijken en passen, met de aangepaste maatregelen voor jullie en onze veiligheid uiteraard. On line bestellen kan uiteraard ook nog steeds. Ik heb er zin in! Top dag fashionista’s!!👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s