jaren 60

Dat jumpsuits nog wel even hot blijven lijkt mij nu wel bekend. Maar deze topper van Mademoiselleyeye is echt speciaal en geïnspireerd op de jaren 60. De kleur is ook bijzonder, dat roest-oranje plaatst ons weer even terug in de tijd. Dit label heeft veel bijzondere items en ik smul ervan. Ook leuk om er een blouse onder te dragen, bovendien is de pasvorm werkelijk uitmuntend. De flared pijpen creëren nog meer beenlengte en de ceintuur accentueert de taille. Zelf draag ik graag een blokhak onder dit soort pakken, of een andere stoere hak, maar sneakers kunnen natuurlijk ook. Sunny day girls!!👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s