jungle bells

Vandaag aan het begin van een zonnige week een kleurrijk setje van Castelijn uit Beek. Deze broek met kleurrijke jungle print is van Angels en een echte eyecatcher. Het is een jeans model en er zit een beetje stretch in verwerkt, zodat deze broek heerlijk zit. Erop draag ik een zandkleurig denim jasje van Yaya. Weer eens iets anders dan het traditionele blauwe denim jasje zou ik zeggen. De boots komen uit mijn privé collectie en staan stoer onder deze outfit. Top dag girls!!🍀🍀🍀

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s