pink lady

Vandaag een ladylike setje van Castelijn uit Beek, met een pittig tintje. Ik draag een klassiekere printbroek van Opus en daarop een pittig fuhsia rose truitje. De knalkleur van dit truitje maakt de outfit net even anders. Op de tweede foto draag ik er een wit blazertje overheen. Deze set kan ook sportiever gestyled worden, met sneakers en een gesloten jasje met ceintuur. Dat laat ik later zien. Pasen vieren we thuis, dus maken we ons mooi voor ons thuisfeestje. Top dag girls!!😇😇😇

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s