golden oldie

Vandaag even een van mijn favorietjes uit een voorgaande collectie van Mademoiselleyeye, het blauwe sixtys pak, gekocht bij Smaak uit Geleen. Dit merk is echt onderscheidend en bedoeld voor echte fashionista’s. Dit voorjaar is er ook een oranje variant, die jullie wellicht al gezien hebben op de fb pagina van Smaak. Ik draag er hier zilveren sneakers onder. En zo zie je maar dat dit stylisch pakje ook ideaal is om in te wandelen. Top dag girls!!🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s