white denim 2.0

Vandaag een top witte denim, high waisted met flared pijpen van Smaak en van het merk Mademoiselleyeye. Draag er bij voorkeur korte items op, zodat het accent op de taille blijft liggen. Ik draag de broek los, met een groen glitter topje van hetzelfde merk, voorzien van een brede tailleband. Er hoort ook een zelfde jasje bij, maar dat zal ik jullie later in een van mijn volgende blogs nog tonen. Op de vrolijke paasfoto met Gaby draag ik er een bonte bomber van hetzelfde label op en Gaby een kort striktopje in geel met wit. Heels of western booties eronder en gaan met die banaan. Top dag girls!!🐣🐣🐣

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s