witte pasen

Op tweede paasdag gaan we voor paas wit! Dit prachtige damespak is van Castelijn en van Summum. Het jasje is pittig en kort en de broek heeft een klassiekere snit. Mooi met pumps, maar uiteraard ook leuk sportief te stylen, met sneakers en een t-shirt eronder. Omdat ik voor pumps gekozen heb op de foto, geef ik er een pittig tintje aan door er een fuhsia top onder te combineren. De witte broek is hot zoals jullie gisteren al gezien hebben en het witte pak is een absolute musthave voor deze zomer. Bovendien kun je een wit pak ook leuk doordragen in het najaar met een zwart coltruitje en zwarte schoenen eronder. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s